Doña Bárbara
Page 11 of 12 • Share •
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Doña Bárbara
I napooookon, posle milijardu dosadnih i bespotrebnih epizoda, počinje da se zakuvava. Barbara je konačno prestala da trči za Santosom, gracias a Dios a sa Mariselom čini se bliža nego ikad.
Gonsalu pada maska...biće opako izgleda do kraja.

Ni ne sumnjaj da će biti opako.
Poslednjih 15-20 epizoda su odlične. 

Stef- Posting Freak
- Poruka : 8478
Kakva 179. epizoda!
Pi*** Gonsalo je kidnapovao Barbaru i pokušao da pobegne sa novcem iz zemlje. Mariselu je solidno pretukao. Ali mu se sve izjalovilo na kraju jer se Santos konačno dozvao pameti (prijavio Gonsala kod onog ljigavog i nesposbnog sudije), stigao ga i uspeo da spasi Barbaru. Taman završim seriju do Nove godine. 

187/190
Barbara je ipak savladala Sapa i spalila ga živog. I to sve pred Santosovim očima.
Sporedni likovi su skroz prestali da smaraju - ne pojavljuju se.
Samo mi nije jasno šta će da mlate još 3 epizode sada a pri tom zadnja traje ravno 1h.

Barbara je ipak savladala Sapa i spalila ga živog. I to sve pred Santosovim očima.

Samo mi nije jasno šta će da mlate još 3 epizode sada a pri tom zadnja traje ravno 1h.

Last edited by Aleks on 28.12.14 23:53; edited 1 time in total
Meni su i te poslednje 3 epizode bile solidne. Nije bilo veće akcije, ali se priča lepo privela kraju.
EDIT: Ipak jeste bilo veće akcije, policija juri Barbaru da je strpa u zatvor.
EDIT: Ipak jeste bilo veće akcije, policija juri Barbaru da je strpa u zatvor.

Stef- Posting Freak
Poslednja epizoda i moj poslednji post ove godine 
Nisam očekivao ovakav kraj. Mislio sam da će se na kraju Barbara udaviti u onoj močvari ili da će možda čak trunuti u zatvoru.
Serija bi po mome bila puno, puno bolja da je su ograničili na nekih 140 epizoda. Posle 100. pa do negde 160.-170. je bila jedna ravna linija i dosada božja. Ali, na kraju je sve da kažemo ok ispalo. Netipičnai nesvakidašnja telenovela.
Zadnja epizoda lagana i fino satkana. Nekako je sve došlo na svoje mesto. Posebno mi se dopadaju scene Marisele i Barbare kao prava majka i ćerka.
Na neki svoj uvrnut način, Barbara je volela Marieslu ali je to retko znala da pokaže.
U poslednjim godinama svog života čini se da je Barbara uspela da pronađe ono što je uvek tražila. Mir.

Nisam očekivao ovakav kraj. Mislio sam da će se na kraju Barbara udaviti u onoj močvari ili da će možda čak trunuti u zatvoru.
Serija bi po mome bila puno, puno bolja da je su ograničili na nekih 140 epizoda. Posle 100. pa do negde 160.-170. je bila jedna ravna linija i dosada božja. Ali, na kraju je sve da kažemo ok ispalo. Netipičnai nesvakidašnja telenovela.
Zadnja epizoda lagana i fino satkana. Nekako je sve došlo na svoje mesto. Posebno mi se dopadaju scene Marisele i Barbare kao prava majka i ćerka.

U poslednjim godinama svog života čini se da je Barbara uspela da pronađe ono što je uvek tražila. Mir.
Baš mi je legla ova serija.
Lagana, ali drži pažnju i ima dobre likove.
Barbara.
Volim Edit, ali mislim da bi ovakav lik koji se suptilno gubi na momente mnogo bolje legao Spanićki koja je prvobitno bila planirana za tu ulogu.
Inače, odličnu hemiju imaju Edit i Mejer i baš volim njihove zajedničke scene.
Nisam ljubitelj seljačkog humora tipičnog za RTI, ali mi je Marisela piš i baš je gotovim.
Odvalim se kada umesto Ć ona izgovara Š (mušašos npr. ).
Nadam se da će uspeti da mi do kraja zadrži pažnju, zasad mi je odlična serija.

Barbara.

Nisam ljubitelj seljačkog humora tipičnog za RTI, ali mi je Marisela piš i baš je gotovim.

Nadam se da će uspeti da mi do kraja zadrži pažnju, zasad mi je odlična serija.

FanSte- Posting Freak
- Poruka : 2038
Godina : 23
Šokiran sam.
Dragi imenjače, je l s tobom sve u redu, gledaš lagane serije, prekidaš debilane, stvarno ne znam šta ti je. 
Koja crna Spanicka
pa to bi bio kriminal.
Ne bi ona to mogla da iznese, Barbara je imala žešćih scena gde je ipak trebalo pokazati nešto više od benavljenja.
Meier i Edith imaju jaku hemiju, al je Santos preočajan lik.
Marisela
jedini Genesisin gotivan lik i jedino njeno izdanje gde mi ne smeta. 
Mada je u drugom delu bila dosadna, al u prvom super.

Koja crna Spanicka

Meier i Edith imaju jaku hemiju, al je Santos preočajan lik.
Marisela

Mada je u drugom delu bila dosadna, al u prvom super.

Stef- Posting Freak
Pa eto, dešava se.
Dao sam šansu TEEP, nije mi legla, dam šansu ovom i legne mi.
Odlična je i Edit, nemam ništa protiv nje ali ipak mislim da je Spanićka rođena za ovu ulogu i da bi bilo daleko zabavnije s njom.
Meni se Santos zasad sviđa kao lik, ali nije nemoguće da će biti usran do kraja.

Odlična je i Edit, nemam ništa protiv nje ali ipak mislim da je Spanićka rođena za ovu ulogu i da bi bilo daleko zabavnije s njom.

Meni se Santos zasad sviđa kao lik, ali nije nemoguće da će biti usran do kraja.

FanSte- Posting Freak
- Poruka : 2038
Godina : 23
Stef- Posting Freak
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Page 11 of 12