EMDT forum
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


Pecados ajenos

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Pecados ajenos

Post by Nikola94 on 12.03.18 2:04

Vaskom bič rofl Koji prijevod. Mislim da bi članovi ovog foruma znali napraviti bolji prijevod mnogih serija nego službeni prevoditelji.

Mislim da se Marisela, Lucia i Laura neće više vraćati. sad Šteta jer su mi se Freddy i Lucia sviđali kao par.

Marisela mi je bila smiješna zajedno s Monicom, obje onako lude na svoj način, ali eto scenaristi očito nisu znali što će više s njenim likom.

Također sam očekivao dosta u vezi Rosynog lika, međutim prevario sam se jer mi je njeno natezanje s majkom bilo baš dosadno. Mođda se do kraja serije popravi, ali skeptičan sam.

Gary se upleo u Inesinu mrežu tako lako zahvaljujući njenoj sposobnosti da smisli bilo kakvu laž u sekundi i glumljenju žrtve. Da nije bio toliko naivan, možda bi bolje prošao na kraju.
avatar
Nikola94
Junior member
Junior member

Poruka : 157
Pridružen : 2017-03-12

Back to top Go down

Re: Pecados ajenos

Post by Sava on 18.03.18 0:44wow
Koja scena, cirkus na sve strane. naklon Možda jedna od najboljih scena od početka emitovanja. Pogotovu Lorenina gluma. Ovi debili su deo "Tu a ver que haces escuincla." preveli "Snađi se sama, DROLJO." facepalm rofl Luis dobio po njušci rofl, Gloria zajahala Adriana...

Agata u Tokiju sa Manuelom, ovaj pokušava da je namami da potpiše dokumenta u kojima sve ostavlja Rogeliju, a Ines joj javila da njih dvojica pokušavaju da je izigraju, tako da se potpisala sa Ni loca firmo esto. lol1 Svako svakom radi iza leđa. Elena se uselila kod Rogelija, venčali se. Ines upoznala Freddyja.

I velika je greška što su izbacili Eduarda, Mariselu, Lauru. Mnogo bi bolje bilo da su njihove priče razradili, a Vonn ih izbacio, a ubacio Rosy koja davi sa bivšim mužem.

Drže pažnju, ali valjda uskoro idu epizode kada Natalia završi u zatvoru, a generalno me delovi kada je glavna nepravedno u zatvoru uvek zamaraju.

_________________
avatar
Sava
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 2071
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Dark side of the moon

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum