El mundo de telenovelas / EMDT forum

La mujer de Judas

Strana 1 od 35 1, 2, 3 ... 18 ... 35  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

La mujer de Judas

Počalji od joey taj Pon Avg 29, 2011 10:25 pm

LA MUJER DE JUDAS

TV Azteca, 2012

Priča počinje tragično u selu Hiko (unutrašnjost Verakruza). Meštani sela odlaze u crkvu kod oca Sebastijana, ali zatiču ga mrtvog u naručju neveste koja je nosila krvavu venčanicu. Pored njih je bila slomljena statua Svetog Jude Tadeo, i po tome je nevesta dobila nadimak „Judina žena“. To je bila Altagrasija del Toro koja je ubila sveštenika u afektu, jer ju je ljubav njenog života ostavio samu pred oltarom. Altagrasija je uhapšena i osuđena na dvadeset godina zatvora. Mislila je da će joj njene prijateljice pomoći, ali su je napustile kad su joj bile najviše potrebne. Altagrasija, Hoakina zvana Huaka, Galilea, Rikarda, Narda i Čačita su prijateljice od detinjstva. Nekoliko dana pre ubistva sveštenika, Altagrasija je drugaricama podelila medaljone Svetog Jude Tadea, i devojke su se zaklele da će se međusobno pomagati, da nikada neće skinuti medaljon i da će ćutati o ovom prijateljstvu. Posle ovog ubistva, Altagrasija, slomljena i očajna nakon izlaska iz zatvora, planira osvetu svima onima koji su je izneverili.
20 godina kasnije, Natalija Leal i Huaka (njena majka) spremaju se za put u selo Hiko, kako bi saznali nešto više o Judinoj ženi. Na festivalu u selu koji je priredio Salomon Salvatijera, dolaze Natalija i njena majka, a nedugo zatim stiže Altagrasija koja sa sobom donosi skoro mrtvog Hulijana Moreru. Starca je neko napao i ostavio na konju, a konj ga je dovukao do festivala. Meštani sela odmah misle da ga je napala Altagrasija i žele da je linčuju, ali Salomon i Natalija to sprečavaju. Nesrećna žena ponovo završava u zatvoru na ispitivanju. Policajci misle da su uhvatili pravog napadača, ali Judina žena u krvavoj venčanici odlazi u bolnicu i ubija Hulijana. To postaje udarna vest u svim novinama. Oslobađaju Altagrasiju i ispituju svakog meštanina sela. Natalija i Salomon se zaljubljuju jedno u drugo, i zajedno će pokušati da reše misteriju i saznaju ko je Judina žena.

Uloge:
Anette Michel - Altagracia Del Toro
Andrea Martí - Natalia Leal/Natalia Del Toro Leal
Víctor González - Salomón Salvatierra
Geraldine Bazán - Emma Balmori
Daniel Elbittar - Alirio Agüero Del Toro Bello
Marta Mariana Castro - Joaquina Leal "La Juaca"
Betty Monroe - Galilea Batista
Niurka Marcos - Ricarda Araujo
Cecilia Piñeiro - Narda Briseño
Claudia Marín - Refugio "Cuca" Bello de Agüero Del Toro
Javier Gómez - Marcos Rojas
Omar Fierro - Bruno Cervantes
Sergio Kleiner - Buenaventura Briseño
Álvaro Guerrero - Casimiro Agüero Del Toro
Mauricio Aspe - Ernesto

joey

Poruka: 458
Godina: 20

Nazad na vrh Ići dole

Re: La mujer de Judas

Počalji od sava taj Čet Sep 22, 2011 6:13 pm

staRece debilizam rolleyes
http://novedadesacapulco.mx/vida-y-estilo/admite-anette-michel-que-es-candidata-para-la-mujer-de-judas

sava

Poruka: 457
Godina: 21

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miloš 92 taj Čet Sep 29, 2011 12:01 am

Koliko je tačno ne znam, ali navodno je danas u programu Flor Rubio potvrdjeno da Aztecina verzija od La mujer de judas počinje sa prikazivanjem u februaru nakon završetka Cielo Rojo, sa Aneth Michel u ulozi Altagracie.

Miloš 92

Poruka: 1069

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sava taj Sub Okt 22, 2011 11:02 pm

Aztecina "La Mujer de Judas" krece sa snimanjima krajem godine, a premijera se ocekuje po zavrsetku "Cielo Rojo". Jedina potvrdjena je Anette Michel kao Altagracia del Toro.
Oficijalni twitter serije: http://twitter.com/#!/MujerDeJudasTV

stars rolleyes

sava

Poruka: 457
Godina: 21

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miloš 92 taj Sub Okt 22, 2011 11:24 pm

A najveće šanse da bude Gloria ima Carla Hernandez (Vidas Robadas).

Kad već prave rimejk nadam se da će se barem potruditi da okupe dobru ekipu... Al problem je što u LMDJ nema nebitnog lika... Baš me zanima koje će glumice odigrati glavnih 6 žena.

Anette je dobra glumica.

Azteca nema toliko dobrih glumica... Jedino na uguraju u seriju Edith, Spanic, Rojas, Graliu, Vergaru, Geithner... Što je teško moguće jer prve dve u startu otpadaju.

Za Salomona se spominje Jorge Alberti i Daniel Elbittar.

Mislim da je za ulogu Altagracie želela Noriegu... Šuškalo se nekih mesec dana da će preći na Aztecu. A čim je objavljeno da od toga nema ništa, objavili su da je Anette dobila ulogu.

Ne znam zašto mislim da će Huaku igrati Gata iz Emperatriz.

Miloš 92

Poruka: 1069

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gossip boy(an) taj Sub Okt 22, 2011 11:37 pm

shock zaista ne znam kako ce to izgledati.Pogledacu seriju,a istovremeno cu gledati original na MHC Tv,tako a cu moc uporedjivati..ali,lmdj je moja prva serija,i neprevazidjena horor serija

Za ulogu Glorie pominju se Karla Hernandes i Andrea Marti, a za ulogu Salamona u igri su:Daniel Elbitar i Horhe Alberti.

gossip boy(an)

Poruka: 451

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od joey taj Pon Okt 24, 2011 2:53 pm

Prva slika

Nije ništa puno, al' eto

joey

Poruka: 458

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od raider54 taj Pon Okt 24, 2011 3:31 pm

Meni je Edith Gonzales idealna za ulogu Altagraciju Del Toro, a Gabriela Spanic za Juacu.. smile1

raider54

Poruka: 89

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko taj Čet Okt 27, 2011 11:02 am

Radni nazive telenovele je "La mujer del diablo"

Marko

Poruka: 375

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gossip boy(an) taj Čet Okt 27, 2011 7:14 pm