La mujer de Judas
El mundo de telenovelas / EMDT forum :: Telenovele po državama :: Telenovele iz Meksika :: TV Azteca
Strana 1 od 35 • Delite •
Strana 1 od 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35 
La mujer de Judas
LA MUJER DE JUDAS

TV Azteca, 2012
Priča počinje tragično u selu Hiko (unutrašnjost Verakruza). Meštani sela odlaze u crkvu kod oca Sebastijana, ali zatiču ga mrtvog u naručju neveste koja je nosila krvavu venčanicu. Pored njih je bila slomljena statua Svetog Jude Tadeo, i po tome je nevesta dobila nadimak „Judina žena“. To je bila Altagrasija del Toro koja je ubila sveštenika u afektu, jer ju je ljubav njenog života ostavio samu pred oltarom. Altagrasija je uhapšena i osuđena na dvadeset godina zatvora. Mislila je da će joj njene prijateljice pomoći, ali su je napustile kad su joj bile najviše potrebne. Altagrasija, Hoakina zvana Huaka, Galilea, Rikarda, Narda i Čačita su prijateljice od detinjstva. Nekoliko dana pre ubistva sveštenika, Altagrasija je drugaricama podelila medaljone Svetog Jude Tadea, i devojke su se zaklele da će se međusobno pomagati, da nikada neće skinuti medaljon i da će ćutati o ovom prijateljstvu. Posle ovog ubistva, Altagrasija, slomljena i očajna nakon izlaska iz zatvora, planira osvetu svima onima koji su je izneverili.
20 godina kasnije, Natalija Leal i Huaka (njena majka) spremaju se za put u selo Hiko, kako bi saznali nešto više o Judinoj ženi. Na festivalu u selu koji je priredio Salomon Salvatijera, dolaze Natalija i njena majka, a nedugo zatim stiže Altagrasija koja sa sobom donosi skoro mrtvog Hulijana Moreru. Starca je neko napao i ostavio na konju, a konj ga je dovukao do festivala. Meštani sela odmah misle da ga je napala Altagrasija i žele da je linčuju, ali Salomon i Natalija to sprečavaju. Nesrećna žena ponovo završava u zatvoru na ispitivanju. Policajci misle da su uhvatili pravog napadača, ali Judina žena u krvavoj venčanici odlazi u bolnicu i ubija Hulijana. To postaje udarna vest u svim novinama. Oslobađaju Altagrasiju i ispituju svakog meštanina sela. Natalija i Salomon se zaljubljuju jedno u drugo, i zajedno će pokušati da reše misteriju i saznaju ko je Judina žena.
Uloge:
Anette Michel - Altagracia Del Toro
Andrea Martí - Natalia Leal/Natalia Del Toro Leal
Víctor González - Salomón Salvatierra
Geraldine Bazán - Emma Balmori
Daniel Elbittar - Alirio Agüero Del Toro Bello
Marta Mariana Castro - Joaquina Leal "La Juaca"
Betty Monroe - Galilea Batista
Niurka Marcos - Ricarda Araujo
Cecilia Piñeiro - Narda Briseño
Claudia Marín - Refugio "Cuca" Bello de Agüero Del Toro
Javier Gómez - Marcos Rojas
Omar Fierro - Bruno Cervantes
Sergio Kleiner - Buenaventura Briseño
Álvaro Guerrero - Casimiro Agüero Del Toro
Mauricio Aspe - Ernesto

TV Azteca, 2012
Priča počinje tragično u selu Hiko (unutrašnjost Verakruza). Meštani sela odlaze u crkvu kod oca Sebastijana, ali zatiču ga mrtvog u naručju neveste koja je nosila krvavu venčanicu. Pored njih je bila slomljena statua Svetog Jude Tadeo, i po tome je nevesta dobila nadimak „Judina žena“. To je bila Altagrasija del Toro koja je ubila sveštenika u afektu, jer ju je ljubav njenog života ostavio samu pred oltarom. Altagrasija je uhapšena i osuđena na dvadeset godina zatvora. Mislila je da će joj njene prijateljice pomoći, ali su je napustile kad su joj bile najviše potrebne. Altagrasija, Hoakina zvana Huaka, Galilea, Rikarda, Narda i Čačita su prijateljice od detinjstva. Nekoliko dana pre ubistva sveštenika, Altagrasija je drugaricama podelila medaljone Svetog Jude Tadea, i devojke su se zaklele da će se međusobno pomagati, da nikada neće skinuti medaljon i da će ćutati o ovom prijateljstvu. Posle ovog ubistva, Altagrasija, slomljena i očajna nakon izlaska iz zatvora, planira osvetu svima onima koji su je izneverili.
20 godina kasnije, Natalija Leal i Huaka (njena majka) spremaju se za put u selo Hiko, kako bi saznali nešto više o Judinoj ženi. Na festivalu u selu koji je priredio Salomon Salvatijera, dolaze Natalija i njena majka, a nedugo zatim stiže Altagrasija koja sa sobom donosi skoro mrtvog Hulijana Moreru. Starca je neko napao i ostavio na konju, a konj ga je dovukao do festivala. Meštani sela odmah misle da ga je napala Altagrasija i žele da je linčuju, ali Salomon i Natalija to sprečavaju. Nesrećna žena ponovo završava u zatvoru na ispitivanju. Policajci misle da su uhvatili pravog napadača, ali Judina žena u krvavoj venčanici odlazi u bolnicu i ubija Hulijana. To postaje udarna vest u svim novinama. Oslobađaju Altagrasiju i ispituju svakog meštanina sela. Natalija i Salomon se zaljubljuju jedno u drugo, i zajedno će pokušati da reše misteriju i saznaju ko je Judina žena.
Uloge:
Anette Michel - Altagracia Del Toro
Andrea Martí - Natalia Leal/Natalia Del Toro Leal
Víctor González - Salomón Salvatierra
Geraldine Bazán - Emma Balmori
Daniel Elbittar - Alirio Agüero Del Toro Bello
Marta Mariana Castro - Joaquina Leal "La Juaca"
Betty Monroe - Galilea Batista
Niurka Marcos - Ricarda Araujo
Cecilia Piñeiro - Narda Briseño
Claudia Marín - Refugio "Cuca" Bello de Agüero Del Toro
Javier Gómez - Marcos Rojas
Omar Fierro - Bruno Cervantes
Sergio Kleiner - Buenaventura Briseño
Álvaro Guerrero - Casimiro Agüero Del Toro
Mauricio Aspe - Ernesto

joey- Poruka: 458
Godina: 20
Re: La mujer de Judas
debilizam
http://novedadesacapulco.mx/vida-y-estilo/admite-anette-michel-que-es-candidata-para-la-mujer-de-judas

sava- Poruka: 457
Godina: 21
Koliko je tačno ne znam, ali navodno je danas u programu Flor Rubio potvrdjeno da Aztecina verzija od La mujer de judas počinje sa prikazivanjem u februaru nakon završetka Cielo Rojo, sa Aneth Michel u ulozi Altagracie.
Miloš 92- Poruka: 1069
Aztecina "La Mujer de Judas" krece sa snimanjima krajem godine, a premijera se ocekuje po zavrsetku "Cielo Rojo". Jedina potvrdjena je Anette Michel kao Altagracia del Toro.
Oficijalni twitter serije: http://twitter.com/#!/MujerDeJudasTV
Oficijalni twitter serije: http://twitter.com/#!/MujerDeJudasTV

sava- Poruka: 457
Godina: 21
A najveće šanse da bude Gloria ima Carla Hernandez (Vidas Robadas).
Kad već prave rimejk nadam se da će se barem potruditi da okupe dobru ekipu... Al problem je što u LMDJ nema nebitnog lika... Baš me zanima koje će glumice odigrati glavnih 6 žena.
Anette je dobra glumica.
Azteca nema toliko dobrih glumica... Jedino na uguraju u seriju Edith, Spanic, Rojas, Graliu, Vergaru, Geithner... Što je teško moguće jer prve dve u startu otpadaju.
Za Salomona se spominje Jorge Alberti i Daniel Elbittar.
Mislim da je za ulogu Altagracie želela Noriegu... Šuškalo se nekih mesec dana da će preći na Aztecu. A čim je objavljeno da od toga nema ništa, objavili su da je Anette dobila ulogu.
Ne znam zašto mislim da će Huaku igrati Gata iz Emperatriz.
Kad već prave rimejk nadam se da će se barem potruditi da okupe dobru ekipu... Al problem je što u LMDJ nema nebitnog lika... Baš me zanima koje će glumice odigrati glavnih 6 žena.
Anette je dobra glumica.
Azteca nema toliko dobrih glumica... Jedino na uguraju u seriju Edith, Spanic, Rojas, Graliu, Vergaru, Geithner... Što je teško moguće jer prve dve u startu otpadaju.
Za Salomona se spominje Jorge Alberti i Daniel Elbittar.
Mislim da je za ulogu Altagracie želela Noriegu... Šuškalo se nekih mesec dana da će preći na Aztecu. A čim je objavljeno da od toga nema ništa, objavili su da je Anette dobila ulogu.
Ne znam zašto mislim da će Huaku igrati Gata iz Emperatriz.
Miloš 92- Poruka: 1069
zaista ne znam kako ce to izgledati.Pogledacu seriju,a istovremeno cu gledati original na MHC Tv,tako a cu moc uporedjivati..ali,lmdj je moja prva serija,i neprevazidjena horor serijaZa ulogu Glorie pominju se Karla Hernandes i Andrea Marti, a za ulogu Salamona u igri su:Daniel Elbitar i Horhe Alberti.

gossip boy(an)- Poruka: 451
Prva slika

Nije ništa puno, al' eto
Nije ništa puno, al' eto

joey- Poruka: 458
Meni je Edith Gonzales idealna za ulogu Altagraciju Del Toro, a Gabriela Spanic za Juacu..

raider54- Poruka: 89
Radni nazive telenovele je "La mujer del diablo"

Marko- Poruka: 375
svidja mi se naziv,mada je bolje La mujer de judas

gossip boy(an)- Poruka: 451
Strana 1 od 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35 
El mundo de telenovelas / EMDT forum :: Telenovele po državama :: Telenovele iz Meksika :: TV Azteca
Strana 1 od 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

od