Elizabeth Gutiérrez
El mundo de telenovelas / EMDT forum :: Svet telenovela :: Latinoamerički glumci i glumice :: Glumice
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Elizabeth Gutiérrez

Ime: Elizabeth Gutierrez
Datum rodenja: 1.4.1979.
Mesto rodenja: Los Angeles, Kalifornija, SAD
Deca: Christopher Alexander (2006) i Kailey (06.03.2010)
TELENOVELE:
"El Fantasma de Elena" kao Elena Lafe (2010.)
"Corazon Salvaje" kao Rosenda Montes de Oca (2009.)
"El rostro de Analia" kao Ana Lucia Moncada/Mariana Andrade de Montiel (2008.)
"Amor Comprado" kao Mariana (2007.)
"Acorralada" kao Paola Irazabal (2006.)
"Olvidarte jamas" kao Isabella (2005.)
FILMOVI:
"Fotonovela" kao Melanie (2008.)
WEB NOVELE:
"Isla paraiso" kao Bibi (2007.)

hari_95- Poruka: 351
Godina: 17
Re: Elizabeth Gutiérrez
Moja omiljena glumica, obožavam je. Gledao sam je u više serija, a najviše mi se svidela kao Analija u telenoveli "El Rostro de Analia". Ne sviđa mi se kada glumi dobrice (primer: EFDE i AC) jer joj uopšte ne stoje uloge, počinje da me nervira kada je vidim da ponekad plače po takvim serijama, volim njene bitch uloge, te joj najbolje stoje. Kod nje mi se ne sviđa jer posle svakog projekta pravi dužu pauzu i nikada se ne zna koji je njen sledeći projekat, nego uvek sve neočekivano. Pre oko mesec dana sam pročitao da će glumiti učiteljicu u novoj Telemundovoj telenoveli "Fisico o Quimica" i uopšte ne znam da li je tačno, čisto sumnjam.
Bas bi mi bilo drago da su se pomirili.

Angie- Poruka: 533

Vilijem Levi: Nastavljaju se planovi za venčanje koje će se održati krajem godine
12. avgust, 2011
Posle raskida Vilijema Levija i Elizabet Gutijerez prošlog maja, mnogi su sa sigurnošću govorili da se ovaj para neće više pomiriti.
Čak se i pričalo da konstantne prevare glavnog muškog lika "Trijumfa ljubavi" i suživot sa majkom njegovo dvoje dece su zauvek stavili tačku na ovu vezu.
Uprkos tome, izgleda da je ljubav između ovo dvoje umetnika uspela da probije sve i ima onih koji pričaju da će ovaj Kubanac i ova Meksikanka stići do oltara, polovinom novembra u Majamiju, Florida.
Zapravo, TVNovele* su skoro objavili da par krajem ove godine slavi svoje crkveno venčanje. Iako je bilo pauze u njihovoj vezi, Elizabet i Vilijem su se pomirili i nastavljaju sa planovima da se venčanju, kao što su i ranije hteli.
"Elizabet i Vilijem su razgovarali i rešili nesuglasice, ponovo su zajedno!", obavestio je izvor iz TVNovela.
Posle svega što se pretpostavljalo, priča se da je glumica već u potrazi za venčanicom i da je tražila pomoć od poznatih modnih kreatora. Takođe, priča se da će se ceremonija održati u kapeli u Koral Gejbsu, a zatim će se slavlje nastavili u hotelu "Biltmor" u Majamiju.
*španski časopis TVNovela (TVyNovelas)
Prevod: Stefy
Učestvuje u rijaliti šouu Mira Quien Baila

hari_95- Poruka: 351
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Elizabeth Gutierrez
» Elizabeth Reaser
» Susan Phiillips Elizabeth - Evin greh
» Elizabeth Reaser
» Renesmee Carlie Cullen
» Elizabeth Reaser
» Susan Phiillips Elizabeth - Evin greh
» Elizabeth Reaser
» Renesmee Carlie Cullen
El mundo de telenovelas / EMDT forum :: Svet telenovela :: Latinoamerički glumci i glumice :: Glumice
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

od